• English Deutsch Polski Türkçe Română Čeština Italiano
 • Naše usluge vanrednog prevoza uvek su kalkulisane na najoptimalniju, najbezbedniju i najbržu rutu, misleći u svakom trenutku na bezbednost i interes robe i transportera.

  Preko naših partnera i poslovnih saradnika možemo da vam ponudimo pomoć u organizaciji utovara, istovara, pretovara i manipulacije teških i vangabaritnih tereta u Republici Srbiji.  

  Detaljnije

 • Vršimo pribavljanja svih potrebnih specialnih vangabaritnih dozvola, saglasnosti, mišljenja i ekspetriza kod nadležnih Ministarstava u državama prolaska za vanredni prevoz specijalnih i teških tereta koji idu iz ili u Srbiju, Kosovo, Crnu Goru, Makedoniju, Republiku Srpsku, BiH, Hrvatsku, Grčku, Rumuniju i Bugarsku, kao i u zemlje EU. Takođe, ukoliko je potrebno obezbeđujemo i tehničku i policijsku pratnju na relaciji predviđenoj izdatom dozvolom.  

  Detaljnije

 • Sopstvenim adekvatno opremljenim vozilima za pratnju vršimo pratnju vangabaritnih i teških transporta, kroz Republiku Srbiju, a naši obučeni pratioci garantuju brzinu,sigurnost i bezbednost u prevozu.

  Remonttrans vozni park sastoji se od 6 vozila za pratnju, sa svom propisanom opremom po evropskom standardu za tehničke pratnje “BF-2”.

  Detaljnije